Choose your preferred language

Resurse

Educatie intre egali

Manual si tutoriale

Asigurarea calitatii

Alte resurse

Disponibil in 

 Engleza, 

 Franceza, 

 Italiana, 

 Romana 

 Araba

Versiunea completă a manualelor vă va fi trimisă prin e-mail după înregistrarea pe site-ul nostru. Acest lucru ne va permite să avem o statistică a părților interesate interesate și, de asemenea, să vă ținem la curent cu formările noi care vor apărea.

Prin înregistrare, sunteți de acord să primiți ocazional e-mailuri atunci când vor fi lansate noi cursuri de formare pe tema educației pentru diversitate.

Vă rugăm să rețineți că, în ciuda faptului că este o resursă gratuită, manualul nu poate fi încărcat pe alte platforme web și linkul de descărcare nu poate fi partajat decât dacă Ofensiva Tinerilor oferă acordul expres.

În cazul în care nu puteți obține linkul de descărcare sau doriți să ne adresați alte întrebări, nu ezitați să ne contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene   

Co-founded by the Eramsus+ Programme of the European Union

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).